onsdag 2 november 2011

Håll i er!

Har länge velat ha just sådaha här eld korgar, så nu i år, blir det nog av, tror jag :-) 2 st utomhus...

Denna ball, skulle sitta som gjuten i vår kvist!!!!

Älskar fårskinn...har rätt många, men vill gärna ha flera, även i brunt och svart! Så i år blir det bruna att införskaffa = ett måste nu i höst och vinter tider!

Plast "korg" att förvara ved i.

Matta att ha i hallen.
 
Helt underbar rotting stol...hög "vill ha " faktor på denna
Denna tapet skulle passa i tonåringens rum som fondtapet, tycker jag, och jag tror att det godkänns!

Och denna i vår kvist ....



Hej på er i höstrusket...
Någon mer som är helt slut av detta mörker?
Jag har haft turen att vara ledig nu i några dagar, så jag har vilat, och donat på lite här hemma...

Nu har jag tillbringat förmiddagen, med att kolla in julklappar, från Rusta, Ikea  och även hittat lite på min "vill-ha-genast" lista...tur att jag fyller så nära julen, så kan maken köpa lite födelsedags och julklapps saker åt mig när jag själv är med, när vi beger oss mot haparanda, för att fylla på tomtens julklapps säck :-)
JAG har nästan beslutat enhälligt att vi åker upp  6.12 efter som det är vår självständighets dag då, och vi är lediga, men i swedala är det vanlig dag, bra va! skall bara få maken att inse att det blir såå bra sååå... :-)

Nu skall jag ta och slåss lite med tvättkorgen, och sen ev se en film....jag är helt i extas nu av allt fint jag hittade sepc. fårskinnen och tapeten.... tur att man får skatteåterbäringen i början på dec. och oj oj vilke fina julklappar jag hittade (förutsatt att allt finns i butiken då)...
så ha en skön onsdag!


kram // Hanna

4 kommentarer:

  1. hej hanna! Vad roligt att du är följare hos mig. Jag lägger mig som följare hos dig...Jag har faktiskt varit på rusta och köpt ett brunt fårskinn till lilla tjejens tvfåtölj. De var rätt små men jättefina...hoppas du får vad du önskar dig i presenter...rusta har mkt fint till bra priser...kramis semlan

    SvaraRadera
  2. Hejsan och vad roligt att du vill följa med mig:-)
    JA jag föll direkt jag såg dom bruna fårskinnen, har gråa från tidigare, men nu skall får familjen tillökas med svarta och bruna, tänkte jag.
    Ha en riktit bra vecka
    Kram // Hanna

    SvaraRadera
  3. hejsan! jag är helt förälskad i den vita pallen med grått fårskinn, vart hittar jag den och vad kos´tar den? svara gärna i min blogg så jag inte missar det! tack på förhand. =)

    www.AnnaWilliamson.blogg.se

    SvaraRadera
  4. hej den tapeten, vet du vart man köper den? :)
    ett svar snabbt som möjligt, du kan slänga in ett svar på min blogg :)
    Tack!
    http://sodasmackargott.blogg.se

    SvaraRadera