lördag 23 juni 2012

Sjöbodar, traditionella och funkis

Älskar sjöbodar, i alla varianter, en sånhär kunde man ju ha...

Fint

Enkelt inrett men ack så vackert


Gillar även modell "modernare" tycker det ser frächt ut

Såhär kunde man ju åxå bo

Denna är i den stil jag nästan har tänkt mig mest, stora fönster med massvis ljusinsläpp och känsla av att vara ute, inne...en plats man kan sätta sig och stänga ut nordanvinden och mygg....



Märker att på sommaren kretsar min blogg ganska friskt kring hav, bad, sol och sommarstuga, helt naturligt åxå  för man är ju liksom mera ute och njuter sommartid, vid villan och så.
Har funderat nu i några år att fixa till en sjöbod nere vid vattnet, som man kunde sitta i även kvällar när det är kyligare och myggigt och blåsigt, med en liten värmekälla och en säng så man kan ta sig en tupplur och ett bord som man kan  sitta runt och äta sig en bit mat. så ev.kanske nångång?

Ha en skön midsommardag.
kram// Hanna
(alla bilder är lånade från nätet )

torsdag 21 juni 2012

Vårt sommarparadis, Storön ( Närpes, Skrattnäs)


Vår terass mot havet (bottenhavet) där det njuts varje dag!

Det nästan bästa köpet vi gjort, vår bastu! Används fliiiitigt!


Maken :-)

Vår terass mot kvällssolen :-)

Detta sysslar vi med och röker sen.

Gott gott

Köket




Detta är vårt sommarparadis, finns i Närpes, på gränsen till Kristinestad, Storön heter stället...
Här tillbringar vi vår tid så ofta vi kan, så avkopplande och skönt...speciellt nu, när jag knappt har tid att skriva detta inlägg för jag vill bara ut i solen och njuta, vihar strålande sol nu denna midsommar2012!

Underbart.... kommer mera bilder sen men nu visade jag bara lite såhär random, så ni får se var vi befinner oss på sommrarna, så har ni vägarna förbi, slå en pling vi har alltid kaffe hemma :-)

Ha en skön Midsommar afton, ta hand om er!

kram // Hanna

tisdag 12 juni 2012

New England inspirerat tema på saker jag vill ha.

Jag älskar korg stolar, har själv 2 st som har hängt med rätt länge i vardagsrummet, dom är hållbara, bekväma och snygga och lite annorlunda, är inte många som jag känner som har korgstolar i vardagsrum. Vill så ha dessa.

Behändigt att ha på villan tex. när man äter ute, och inte vet vilka djur som sprungit på bordet....slltid skyddar det något, och dessutom ser det snyggt ut.

Jag tjatar på om påslakan, men jag är lite obsessed ...älskar påslakan.

Nice


Snyggt, frächt

snygg förvaring tex. inredningstidningar, värmeljus osv...

Sommrigt och frächt

Fin....

Älskar dessa...vill så ha! (var? ingen aning, men di är så snygga)

Häftigt till sommarens grillade hamburger biffar.

Sååå jag!

Hobby Hall levererar, vill du söka efter din egen stil, så hittar du allt detta och lite till Här.







Nu har solen äntligen tittat fram, och jag har slurpat i mig av solens strålar....Väntar på helgen nu och hoppas det blir fint då med, för vi skall till sommarstugan! Det är främst där jag vill köra lite New England stil, men det är en stil jag verkligen gillar, och har hållit mig till ganska länge, så det smyger sig även in lite här hemma med, bara man vann på lotto, så man kunde klicka hem lite saker, och förnya här hemma....men allt har sin tid...så kanske nån gång? Men man får ju ta det i den takt man kan, fast det kan vara frustrerande!

Önskar er en skön kväll! Nu blir det läsa favvo boken för mig, Under månens skära....och söka lite mera tatueringar, vill så ha en, men det får bli till hösten, för i sommar skall jag sola och bada, och bada bastu, och det går inte riktit med en ny tatoo...



kram// Hanna

lördag 9 juni 2012

"pippi" på pippi....

Skall ta och beställa hem denna underbara pläd tänk att ha denna att breda över sig en kylig kväll kunde för övrigt beställa hem mycket mera från denna webbshop, som du hittar här.



I en inredningstidning hittade jag en bild på denhär pläden, och jag har " pippi" på detta  mönster (pippi mönster, eller fiskarmönster)
Så jag tycker att denhär skulle passa bra, när jag nu är med och tävlar om en matta i liknande mönster, som jag ju hoppas jag vinner! Lite tur kunde jag väl förtjäna :-)

Har annars inte gjort några stordåd idag, varit och handlat med mamma, solat, haft fotbad, och lackat mina tå och hand naglar, i blodrött....lite såhär sommar frächt, ifall vi får sommar nu??
Ha en skön,  kväll alla mina läsare, ni får gärna lämna en kommentar, då skulle jag bli gla!

kram// Hanna

Vinn matta


 Om du vill vinna mattan, gå med i tävlingen Här.
Jag är med och tävlar, hoppas jag vinner!

fredag 8 juni 2012

Snart dags...

http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/grekland/rhodos/afandou/accomodations/pages/mythosbeach.aspx




Snart dags.... Rodos har inte varit här, men längtar, har inte hunnit umgås med min make sådär ordentligt på länge, har varit mycket för oss båda...så vi behöver en liten tripp....can´t wait!

Jeiiii

Kram // Hanna

onsdag 6 juni 2012

Tapet till tv-rummet

I lördags hittade jag denna tapet, föll direkt, och nu skall jag ha denna i tv-rummet....när?


Tyckte den var så jätte charmig, med gamla böcker som motiv.


I lördags var vi in till Kristinestad, i en affär hade dom denna som fondvägg, och det skall jag åxå ha, kommer att bli fint i tv-rummet med vår mörkbruna divansoffa (när den har gjort sitt passar det även med en beige, eller grå) resten av väggarna får målas i nån passande färg, och maken han får bygga en tv bänk! Bra va?

Har haft lite idé torka och ingen ork med så mycket nu så det blir lite glest mellan inläggen, men som jag sagt förut, blogga skall man bara om det känns roligt och inte känna att man måste göra ett inlägg tycker jag.
1 jobbar dag kvar nu, och så har jag ledigt en vecka , då skall jag städa, hinna umgås med väninnor och baka och sola (hade nämligen tänkt att det skulle bli fint väder då) så det väntar jag på!
Ha en skön kväll nu gott folk.

kram// Hanna