måndag 10 januari 2011

Vårkänslor


Tulpaner i massor, hör våren till, har redan börjat handla hem varje gång jag är till butiken, och maken fick veta att jag tacksamt tar emot en bukett om han vill köpa nån gång (han brukar göra det så)


Japp, så har våren kommit, i mina tankar, dessa hissgardin har jag nu beställt till kköet. Var lite i valet och kvalet, för det är inte riktit min still, men dom var så söta så jag kunde inte "hålla mig" jag brukar vara mer åt det klassiska  enkla hållet, och inte så mycke färg och blommor, men jag tror det blir sött med lite blomm-romantik i köket i vår/sommar!!


Dessa kommer upp i vardagsrummet, i 3 fönster, fina tycker jag! Enkla men fina kan både ha dom om jag vill ha new england stil eller , vitt och lantligt :-)

Stoldynor i samma färg som gardinerna blir det åxå


och bara en liten inspirations bild på slutet......


JA som rubriken lyder, så har jag börjat få vårkänslor, på flera sätt, fniss.
Nu vill jag inte ha mera jul, har haft det nu sen slutet på november, så nu räcker det.
Har därför beställt nya textiler, och det är rätt länge sen jag förnyade i köket tex.  så nu är det dags!
Dom kommer ju när dom kommer, antar att det inte är så snabba ryck med dessa nya vår kataloger, dom brukar ju ha ett release datum?? 

Satt och planerade lite smått här hemma igår, och känner mig riktit på G.
Hoppas på värme snart så att  Maken kan  ta våra köks luckor till mina bröders stora hall och måla dom där (behöver vara varmt inomhus så det torkar som det skall, hallen är enorm och går inte att hålla såååå varm) så bara det fortsätter med plus grader nu en tid borde det snart gå att genomföra :-) Nämnde jag att dom blir...just det VITA!

Sitter åxå och planerar för sol och bad på sportlovet, förutsatt att jag är ledig.....det får jag veta nångång inom några veckor....vi tänkte oss först Egypten....men vet inte om vi vill åka dit pga.att många blir sjuka där, och jag har det i förskt minne efter vår turkiet resa, och blev lätt skrämd av det!!!!
Så vi funderar på, hör och häpna, Kanarie öarna, fniss, vi!!! Det är så långt från oss så det förslår, men vi resonerade så, att vi åker  dit där vi hittar sol och värme, och får vara ensamma med varann och njuta i en hel vecka!!!
Men jag kan lova att har vi hara pengar till hösten( beror ju på vad man prioriterar, har vi märkt) så då blir det GREKLAND, inget slår det landet...
Oman är högt på listan åxå, men då måste vi åka via sverige, så vi får se, med dagarna, om det är genomförbart, i såna fall....är det spikat !!!!
Vi gillar arabvärlden, ialla fall som turister! Och det är ju ett säkert solkort!!!!!!

HA en bra MÅNDAG kära läsare :-)
Kram // Hanna

1 kommentar:

  1. Vart har du hittat dessa fantastiska stoalr, alltså rottingstolarna med handtag på ryggen. Vill veta vart man kan köpa alt beställa dom. Mvh Maria Ekholm

    SvaraRadera