måndag 9 januari 2012

Vitrinskåp av gamla fönster

lite såhär hade jag tänkt mig

får gärna vara spont som baksidan

lite såhär, men inte riktit såhär stort


eller, den tråkiga dyrare, men snabbare varianten, Jysk , därifrån detta är, men 2 st.då brevid varandra.
JAG HAR EN IDÉ!
OVANLIGT?? NJAA KANSKE INTE...

FÖR NÅGON TID SEN SÅ BÖRJADE JAG FANTISERA OM VÅREN OCH SOMMARSTUGAN, OCH HUR JAG SKULLE VILJA ÄNDRA LITE DÄR, OCH VITRINSKÅPET VI HAR HÄR HEMMA SKULLE FÅ FLYTTA DIT, MEN, DET BETYDER JU DÅ ATT DET BEHÖVS ETT HIT HEMMA SOM ERSÄTTER DET GAMLA..OCH VIPS, SÅ BÖRJADE JAG GLÖDA MINA GENIKNÖLAR.

TÄNKTE ATT MIN KÄRA MAKE SOM ÄR HUSBYGGARE, OCH A SOM JAG ÄR MOSTER ÅT SOM ÄR FINSNICKARE, KUNDE HA LITE PYSSEL I GARAGET I VINTER, OCH FIXA TILL ETT GANSKA STORT VITRINSKÅP AV GAMLA GLAS. SMART VA?

NU GÄLLER DET BARA ATT FÅ SOM ATT FÖRSTÅ ATT DET ÄR PRIO 1 PÅ DETTA NU :-)
DET SKULLE VARA LITE CHARMIGT, TAR SÄKERT SIN TID, MEN ACK SÅ FINT DET SKULLE BLI... ELLER SÅ BLIR DET DEN ENKLA OCH TRÅKIGA VARIANTEN, ATT KÖPA.

( bilder lånade från nätet)


kram// Hanna

4 kommentarer:

 1. Vi har köpt just det där "tråkiga vita" nu i höst. Då var det på rea för 175, nu är det normalpris, men de rear olika möbler ganska ofta. Just nu är flera andra varianter på rea, bland annat ett i ek. Men det är klart charmigare med fönstren om man har nån som kan fixa det. :)

  SvaraRadera
 2. Fru Tallund,
  Jag har tittat på vitrinskåpet en tid, tycker att det är rätt fint, så om jag väntar lite till kanske det blir rea nu till våren åxå :-)
  Skulle åxå tycka om hemmagjorda möbler, bara att det brukar inte alltid finnas tid till sånt fix, är du nöjd med det annars, kvalite och så?
  H// Hanna

  SvaraRadera
 3. Hittills har jag varit nöjd, det är dessutom så ljust och fint då jag bytt ut det körsbärsbruna som stod där förr och dessutom var högre. Nu var tv-bänken på rea så nu har vi köpt den. Tror också att en skänk i samma serie är på rea, men den har vi inte rum för. Skönt att ljusa upp färgerna. De körsbärsfärgade hade jag med mig i flytten och de passar inte med vårt fina golv i eklaminat, de får flytta in i ett litet arbetsrum och skämmas :)

  SvaraRadera