måndag 28 juni 2010

New England stil på sommarstugan

Nästa sommar sker det, har jag ju sagt i några år nu, men tyvärr växer inga penga träd här i trakterna, så det får bli lite åt gången...vårt paradis på jorden, villan skall få lite yt renovering...På senhösten skall vi måla taket vitt, runt alla fönster, och slå råspont på väggarna, som bilden här visar... Jag vill ju ha New England stil vid sommarstugan och vad passar väl bättre när den då ligger vid havet!

Detta bord skall jag försöka se om någon händig karl i familjen kunde snickra ihop till mig, maken, svärfar eller far?? Tycker detta bord skulle passa ypperligt i hop med allt det andra som redan är inhandlat, eller det som skall inhandlas! Me Like!!

Jag har även en förkärlek för kuddar och plädar (och äger faktist ganska många redan, men man kan ju inte få för många, eller ?? )


Denna "bänk" tänkte jag även att "någon" skulle få bygga, men ev. lite högre modell, så det blir som en media förvaring, tyckte maken började prata om ett platt tv, och inte mig emot, för det lilla vi har nu ser jag inget i synen är dålig, ålderdomen??Denna lampa, modell större har vi åxå redan, fick som bröllopsgåva av svärföräldrarna :-) Jag e helt helt såld på denna!!!!

Och dessa däckstolar har jag nu trånat efter i flera år, men känns att det börjar närma sig...2 st till villan, och 2 st. hit hemma...jag hamrar och spikar, jag bygger en stol....finns det ju en sång som går ungefär....så mera bygg bara !! Men vintern är lång!!!!!
Och sen efter åxå några års gnäll så lossnar en ny soffa till våren, har jag muntligt på :-) nu blev det lite fel bild, det skall vara denna färg, men en hörnsoffa!! Bäddbar för gäster! Så kan du nu ungefär se för dig hur fint det kommer att bli??? :-)


3 kommentarer:

  1. Tack tack, min första kommentar :-) Fortsätt då bara :-)

    SvaraRadera
  2. Finns den bänken att köpa som du har på bilden?

    SvaraRadera