söndag 13 januari 2013

The Deream House Just nu...


Övre våningen i Huset Lato från Kannustalo varsit rum med walkin åt flickorna och ett eget badru, samt allrum för film med kompisar.
Nedrevåningen, kolla in vårt sovrum med eget badrum, walkin!! Oh Jeee.... Stora öppna ytor, ljust stora fönster, öppet upp i vardagsrummet.
Och Dessa Eames stolar skulle passa utmärkt, är helt såld på dessa skönheter, fixa till ett stooort bord till för många , vilken dröm!Fasaden


Fasaden, tror jag skulle välja nån mörk färg jag med, typ som denna.


Trägolv, med värme, råa ytor, grått , vitt, svart som grundfärg och trä förståss...Detta är bara en random bild, men gillar även dessa Y-stolar, dansk design från 50 talet.

Ja, Kannustalo, levererar kan jag lova, sååå härliga husmodeller har dom. Nu är vi inne på det moderna, stilrena, design möbler, lite avskalat, inte så plutti nuttigt, Grått, svart, vitt och trä, sen kan man ju slänga fram nån skön matta i nån härlig färg eller så...men nu är det såhär jag vill bo.

Har i ganska många år haft ganska "om möblerat" färger hit och dit genom åren, så nu vill jag ha en lugn oas.... längtar, väntar bara på lottovinsten så jag får mitt drömmhus!!!


Alla bilder är lånade från kannustalo, utom den sista, som är en bild endast för dessa y-stolars skull.


Ha en skön söndags kväll

kram // Hanna
 


2 kommentarer:

 1. ...ska ni skaffa nytt...eller drömmer du bara... än så länge??...fniss....
  Tänk så härligt det skulle vara att få flytta in..i ett bautastort, nytt och vackert hus.....med all världens (egna) önskningar uppfyllda....
  Lycka till med - lottovinsten....
  //Thula

  SvaraRadera
 2. Nja...det är nog en dröm jag har att få bygga nytt, få ett hus som är precis som man vill ha det!! Och just denna husmodell är från det företag maken jobbar på, dom har mååånga fina hus man kunde tänka sig!
  Så bara att tippa och hålla tummarna :-)
  Ha en bra dag! :-)

  SvaraRadera