måndag 23 augusti 2010

Länge sen sist....

Jaha nu tänkte jag ta mig i kragen och blogga lite, her inte rätta inspirationen känns det som, men kanske den börjar tillta?? Vi får se. Men bloggen skall ju inte kännas som ett måste, och dessutom tror jag int att det är så många som läser den heller :-) så om du brukar kika runt här, så lämmna gärna ett meddelande så jag får liiite feedback :-) tack...
Nu börjar jag ialla fall känna mig lite höstig....myser med ljusen på kan tända små lampor och baka blåbärs paj!!
och utanför vårt köks fönster finns en gammal rönn som nu har fått fina röda rönnbär , som jag tänkte ta inn av och sätta i en vas :-) Och skall jag vara riktit ärlig så går jag nog i barfota här inne ännu, men nog är det skönt att dra på sig ett par stickade ullstrumpor och lägga sig i soffan med en filt på sig och bara slappa, se en film, eller läsa en Lantliv....hösten ÄR skön!


Ha en bra höstdag// Kram Hanna

4 kommentarer:

 1. JA, Hösten ÄR skön, har ju försökt få dej att förstå det hela sommaren! ;) Nu ligger jag också med ullsockorna på i soffan. Tittar på Oprah, men borde nog titta på en film istället!:) Va sugen jag blev på blåbärspaj nu, ser jättegott ut!

  SvaraRadera
 2. Jag snokar nog runt här mellan varven men det vet du ju;-) Hösten är en härlig tid, speciellt då man får tända ljus och elda i spisen... men här är det nog barfotatider inomhus läääänge ännu... ullsockarna får stanna långt in i byrån några månader än:-)

  SvaraRadera
 3. Jag snokar här var eviga dag så jag är glad att du uppdaterar lite nu som då! :)

  SvaraRadera
 4. Tack kul med 3 trogna följare :-) Roligt att veta att nån snokar här ibland :-)

  SvaraRadera