måndag 26 juli 2010

Mellan rapport i semester tider

Då har jag och maken haft en vecka på tumis och vi har hunnit med rätt mycket skulle jag vilja påstå! Vi valde då i år att åka iväg till s.holm på några dagar. Vi hade redan här hemma tänkt att vi borde köpa lite nya möbler till barnen och fixa till deras rum lite, så här kommer nu lite bilder på det som har blivit gjort....och lite saker jag har köpt, osv.... Äldsta dottern är nu 13 och det börjar märkas, ligger lite saker utspridda här och var :-) men det blev en ny malm byrå till hennes rum, att förvara lite saker i, blev riktit fint!
Yngsta dottern är 10 och älskar färgen turkos, så nu är hennes cykel turkos, liksom stolen vid skrivbordet....

och spegeln vid nya byrån, även lite små inrednings detaljer har nu börjat skifta i turkost!! Men det är en underbar färg, må jag tillägga!!


Då har ju mamman i huset som är 35 år, smittats av barnens favorit färger, turkos och rosa även kört fast i dessa underbara cupcakes mönster och färger....inhandlade dessa två kökshandukar....mums....Och mera servetter och muffins formar....(bakade cupcakes igår) helt underbart gott...

Och för att mina ideer inte skall ta slut, fyller jag gärna på med mera ur olika inrednings tidningar, idag blev det en Lantliv...som ligger här på min nya köksduk....

Men jag har även en annan sida!! Musik! Så vi hann även med ett besök på krogen Stampen i gamla stan, där vi lyssnade på dessa väldigt duktiga musiker! En toppen kväll!! Vi hade jätte kul!!

Och här är då semesterfirarna Herr & Fru
Ha en fortsatt trevlig sommar// Kram Hanna2 kommentarer:

  1. Härligt med det turkosa, verkligen ett "vitaminpiller"!:) Ser ut om om ni skulle ha möblerat om i lillans rum också?! Fint fint!:)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Linda, verkligen fint med turkos! Det är även en av mina favoritfärger:-)

    SvaraRadera