torsdag 2 juni 2011

Nytt hus!

Huset " före" målning

Huset under målning...

Min kära make målar och målar...och vi tycker det blir mycket bättre...gissa om vi hade svårt att bestämma oss, vi tyckte att många hus som är grå kan se  blåa ut, och det ville vi inte, jag älskar blått, men ville ju ha grått hus...så här är nu resultatet, inte helt klart ännu, lär ta en tid innan allt är målat, och om vi har ork kvar blir förnster och dörrar vita, men det kanske blir till nästa sommar....mycket mer vi skall hinna med åxå!

Underbar äppelblom!


Ja, då är det då inlett, husmålningen...
Vi hade tänkt göra det förra sommarn, men tiden tycks sällan räcka till till allt! Men NU äntligen!!! gissa om frun e glad!
Väntar nu sen på utebelysning, och lite lite trädgårdsplattor och en blommbänk med nåt fint i...
Föreslog idag att vi skulle ta  och glasa in vår uteplats, men jag fick inget rakt svar, fniss.....för tänk va skönt att ha som ett inglasat uterum!!
Men en sak i taget, efter utsidan, blir det vel insidan...lite mål och fix, och sen nytt golv (har  vi åxå tänkt göra i flera år)

Idag har vi haft en riktit skön dag, med början att vakna upp i husvagnen, som vi har sovit i nu första natten, vi sov relativt gott allesamman :-) och nu har vi dessutom fått igång värmen så nu blir det riktit mysigt!
Sen har vi ätit gott...och så kokade jag rabarber kräm mmmmm va gott det var!!!
Nu  är mirjam på G med att städa lekstugan, så Natalia  (som jag är gammalmoster åt) kan börja vara där och leka...borde söka om vi hittar några barn anpassade möbler nånstans...hmmm kan ju behövas.

Med dessa rader önskar jag er en skön dag!

1 kommentar: