tisdag 12 juni 2012

New England inspirerat tema på saker jag vill ha.

Jag älskar korg stolar, har själv 2 st som har hängt med rätt länge i vardagsrummet, dom är hållbara, bekväma och snygga och lite annorlunda, är inte många som jag känner som har korgstolar i vardagsrum. Vill så ha dessa.

Behändigt att ha på villan tex. när man äter ute, och inte vet vilka djur som sprungit på bordet....slltid skyddar det något, och dessutom ser det snyggt ut.

Jag tjatar på om påslakan, men jag är lite obsessed ...älskar påslakan.

Nice


Snyggt, frächt

snygg förvaring tex. inredningstidningar, värmeljus osv...

Sommrigt och frächt

Fin....

Älskar dessa...vill så ha! (var? ingen aning, men di är så snygga)

Häftigt till sommarens grillade hamburger biffar.

Sååå jag!

Hobby Hall levererar, vill du söka efter din egen stil, så hittar du allt detta och lite till Här.Nu har solen äntligen tittat fram, och jag har slurpat i mig av solens strålar....Väntar på helgen nu och hoppas det blir fint då med, för vi skall till sommarstugan! Det är främst där jag vill köra lite New England stil, men det är en stil jag verkligen gillar, och har hållit mig till ganska länge, så det smyger sig även in lite här hemma med, bara man vann på lotto, så man kunde klicka hem lite saker, och förnya här hemma....men allt har sin tid...så kanske nån gång? Men man får ju ta det i den takt man kan, fast det kan vara frustrerande!

Önskar er en skön kväll! Nu blir det läsa favvo boken för mig, Under månens skära....och söka lite mera tatueringar, vill så ha en, men det får bli till hösten, för i sommar skall jag sola och bada, och bada bastu, och det går inte riktit med en ny tatoo...kram// Hanna

1 kommentar:

  1. Jag å vill haaa. Syns i måron. Hanis matte:)

    SvaraRadera